Wie ben ik

Mijn naam is Enno van der Kooi en vissen is niet zomaar een hobby, vissen is mijn grote passie! Van jongs af aan ben ik veel aan de waterkant te vinden en een groot gedeelte daarvan op het water. Tijdens mijn jeugd ging ik al veel met mijn vader naar plaatselijke viswedstrijden. Veel op witvis vissen en elk vrij uurtje werd aan de waterkant besteed.

Maar later ontstond die drang om achter de grote snoeken aan te gaan jagen en werd mijn eerste visbootje aangeschaft. Samen met mijn vaste vismaat Jeroen ging ik meestal op avontuur en werden trollend vele mooie exemplaren gevangen.

Dit werkt natuurlijk aanstekelijk en maakte ook menige andere visliefhebber nieuwsgierig. Het idee om ook een visdag of een dagdeel voor iemand te verzorgen was ontstaan en ik wil graag jong en oud een leuke dag bezorgen!